Restaurants

In de omgeving van Rojales kun je in de vele typische Spaanse restaurantjes al vaak voor rond de 10 euro genieten van een lekkere maaltijd (menu del dia). Een flesje wijn kost rond de 7 euro. Een paar van onze favorieten willen we graag met jullie delen.

In La Marina kun je in restaurant Candela heerlijk genieten van een goede paella aan het strand. Candela is alleen overdag open. Het adres is: Playa de La Marina, 263 in La Marina (+34 965 41 92 91).

Voor wie op zoek is naar een Nederlandse lunchroom, is Plaza Diferente een goede optie. Het adres is: Calle Ramón y Cajal, 13, 03178 Benijófar (+34 965 72 47 92).

 

Wie iets meer wil uitgeven (maar nog steeds betaalbaar), de volgende suggesties:

Het is een stukje verder rijden (circa 30 minuten), maar restaurant Rebate ligt werkelijk op een unieke plek. Midden in de natuur kun je genieten van een goede maaltijd en een fantastische uitzicht. Voor meer informatie zie hier de site van Rebate.

In Los Montesinos kun je bij restaurant La Herradura sfeervol genieten van een goede maaltijd. Op een aantal avonden zijn er live optredens. In het hoogseizoen is het niet onverstandig om te reserveren. Voor meer informatie zie hier de site van La Herradura.

Aan het strand van La Mata is La Fusión Restaurante & Music Club een wat meer trendy restaurant, waar je goed kunt eten. Voor meer informatie zie hier de site van La Fusión. 

 

Reserveer uw vakantie

Kom genieten van de Spaanse zon in een droomvilla vanaf 400 euro per week!