Villa de la Luna

De villa is luxe afgewerkt en beschikt over een privé-zwembad. De villa is geschikt voor 4 a 5 personen, is kindvriendelijk en is zeer rustig gelegen aan een doodlopend straatje. De villa staat op een ruim perceel en kenmerkt zich door de vele zonnige terrassen rondom het huis, een mooie tuin met palmbomen en een riant privé-zwembad. Het uitzicht vanaf het ruime dakterras is werkelijk schitterend! Verder ontbreekt het deze villa niet aan luxe en kunt u op één van de vele terrassen genieten van rust, ruimte en (ondergaande) zon. Uiteraard kunt u gebruikmaken van een ‘buiten BBQ’ om uw maaltijden te bereiden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. In het aparte washok staat een wasmachine.

Indeling

In de villa treft u aan een ruime woonkamer van circa 40 m2, zeer luxe keuken met kookeiland, 2 slaapkamers en 2 badkamers. In de woonkamer staat een ruime tafel met 6 stoelen en een gezellige zithoek. Uiteraard ontbreekt een airconditioning niet. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en ruime inbouwkasten. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een combi-oven, vaatwasser, aparte vriezer en een wijnklimaatkast. In de keuken staat tevens een eetkamertafel met 6 stoelen.

Villa de la Luna is helaas minder goed toegankelijk voor mindervalide personen vanwege een aantal trappen en de afwezigheid van een personenlift.

Reserveer uw vakantie

Kom genieten van de Spaanse zon in een droomvilla vanaf 400 euro per week!